BIOS uitlezen...
Donald Trump uitgejouwd als hij vertelt dat hij de boosterprik heeft gekregen Nieuws
Auteur
21/12/2021 12:00

Donald Trump uitgejouwd als hij vertelt dat hij de boosterprik heeft gekregen


Ah good old Donald Trump, de beste man laat weer eens iets van zich horen. Wat zal hij nu weer eens uitkramen? Heeft hij bewijs dat Sleepy Joe eigenlijk een extraterrestriale transgender blijkt te zijn, heeft hij Mexico eindelijk zover gekregen dat ze de muur gaan betalen of heeft hij dé oplossing tegen de pandemie?

Niks is minder waar. Hij was te gast bij het programma ‘History Tour’ met voormalig Fox News-presentator Bill O’Reilly en vertelde dat hij de boosterprik heeft gekregen. Er ontstaat onmiddellijk boegeroep onder een deel van het aanwezige publiek, maar Trump weet ze vrij snel te sussen. “Niet doen, niet doen, niet doen.”

Eerder gaf de voormalig president aan "wellicht niet voor de booster zou gaan", maar blijkbaar heeft hij zich aangesloten bij de elite die onderdeel is van een ‘pedofielennetwerk’ en zo ongestraft kinderen te kunnen misbruiken en hun bloed te drinken is hij van mening veranderd.

Check dit ook even

Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties