Even voorstellen: dit is Stéphane Kox, de nieuwe pitreporter voor de Formule 1-uitzendingen op Viaplay Nieuws
Auteur
06/12/2021 11:00

Even voorstellen: dit is Stéphane Kox, de nieuwe pitreporter voor de Formule 1-uitzendingen op Viaplay


De Formule 1 is al sinds gisteravond trending, aangezien Lewis Hamilton de geschifte race in Saoedi-Arabië won (al dan niet met een klein beetje hulp van de FIA) en Max mede dankzij een lading straffen tweede werd. Echter kwam er ook nieuws van Viaplay, jeweetwel, dat bedrijf dat de F1-rechten heeft overgenomen en onlangs bekendmaakte dat Olav Mol en Jack Plooij niet mee zouden gaan.

Zij maakten namelijk bekend dat ze Christijan Albers, Giedo van der Garde, Tom Coronel en Ho-Pin Tung als studio-analisten hebben aangetrokken, dat ze op het circuit regelmatig bijval zullen krijgen van David Coulthard, Mika Hakkinen en Tom Kristensen EN dat ze een nieuwe pitreporter hebben gevonden: Stéphane Kox.

Geen onbekende uit de racewereld, want ze komt uit in de Duitse DTM Tropy-competitie. Ook presenteert ze al een tijdje RTL Autowereld. Héél iets anders dan Jack Plooij dus, tijd om even wat nader kennis te maken!

Nog meer interessants

Nog meer interessants

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties