Zie je wel: Thierry Baudet is gevaccineerd en Willem Engel werkt voor de AIVD Fun
Auteur
23/11/2021 11:45

Zie je wel: Thierry Baudet is gevaccineerd en Willem Engel werkt voor de AIVD


Twitteraars kregen vanmorgen een bijzondere verrassing op hun feed, want er waren maar liefst 3 héél bijzondere hashtags trending. Jawel, Thierryisgevaccineerd, HugoKreegEenZoutoplossing en ook Pepijnvanhouwelingeniseennazi gingen als een dolle! WTF is er gebeurd?

Nou, er waren wat mensen die genoeg hadden van de steeds maffer wordende complotjes die worden bedacht (of niet?!) door onder andere Forum voor Democratie en dus besloten ze er zelf wat de wereld in te helpen. Dat Thierry was gespot in een restaurant na het vrolijk laten zien van zijn QR-code bijvoorbeeld, en dat de beste man inmiddels al lang was gevaccineerd. Een van de aanjagers hierachter was overigens Diederik Ebbinge, jeweetwel, die olijke schooldirecteur uit De Luizenmoeder.

Ook werd er geopperd dat Willem Engel stiekem bij de AIVD hoorde. Een hele lading tweets, grappen, Photoshops en memes werden daarop de wereld in geslingerd, en zelfs Baudet zelf vond het nodig om te reageren en aan te geven dat hij de hashtag totaal belachelijk vond. Tegelijkertijd reageerden ook collega-politici. Asscher vond het niet sjiek dat het hem kwalijk zou worden genomen gevaccineerd te zijn, en Klaver zei alleen maar "Het is trending, dus het zal wel waar zijn."

Ondertussen kwam er aan de overkant natuurlijk een tegenreactie, en dat werd weer gedaan met het verhaal dat Hugo de Jonge juist níét gevaccineerd zou zijn maar zichzelf slechts had laten injecteren met een zoutoplossing. Want hoe kan het dat er maar liefst 5 foto's bestaan waarop hij zich laat vaccineren?

Ook Pepijn van Houwelingen (jeweetwel, die van de tribunalen) moet het ontgelden, want volgens Twitter is hij weer een nazi. Oftewel, een ouderwets gezellige Twitter-oorlog waarbij wij de enige winnaars zijn, want met wie je het ook eens bent: het levert wel mooi lees- en kijkvoer op!

Thierry was het voornaamste doelwit...

...maar ook Hugo...

...Willem...

...en Pepijn waren aan de beurt

/ / Ook interessant

Meer over
Delen

/ / Reacties