BIOS uitlezen...
Enorme explosie nadat absolute eindbaas in Liverpool een terrorist in zijn taxi opsluit Nieuws
Auteur
15/11/2021 13:07

Enorme explosie nadat absolute eindbaas in Liverpool een terrorist in zijn taxi opsluit


Je hebt bazen, je hebt eindbazen en een heeeel eind daarboven vind je de Liverpoolse taxichauffeur Dave Perry. Die vond de passagier op de achterbank nogal verdacht, waarna hij de beste man in zijn taxi opsloot. Better safe than sorry. Dat bleek een goed voorgevoel te zijn, want vlak daarna vond er voor het Liverpool Women's Hospital een enorme ontploffing plaats. In zijn taxi.

Het aantal slachtoffers? Eentje: de terrorist zelf. Kunnen we niet direct rouwig om zijn. Dave ligt in het ziekenhuis maar is stabiel en zal er waarschijnlijk vanaf komen met wat brandwonden, wat schrammen en sneeën en een kapot trommelvlies. Hij wordt nu wel gezien als de held van Liverpool, want alhoewel niemand wist waar de terrorist uiteindelijk naartoe wilde is de kans levensgroot dat er veel meer slachtoffers waren gevallen als Dave niet had ingegrepen.

Dit is Dave Perry

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties