Foei. Thierry Baudet verdiende €85.000,- met zijn boeken maar gaf niets op Politiek
Auteur
15/11/2021 13:31

Foei. Thierry Baudet verdiende €85.000,- met zijn boeken maar gaf niets op


Een 'gewoon' kamerlid ziet jaarlijks zo'n 117k per jaar op z'n bankrekening worden bijgeschreven en daarnaast ontvangen Tweede Kamerleden verder allerlei onkostenvergoedingen en een keurige eindejaarsuitkering. Prima salaris waar je best mee thuis kunt komen.

Nou is het zo dat het kamerleden vrij staat om naast hun salaris in het weekend lekker bij te klussen, maar je bent dan wel verplicht om die inkomsten in het openbare register op te geven om zo belangenverstrengelingen te voorkomen en transparantie te garanderen. Is meneer Baudet dus even 'vergeten' en dus ligt er nu een klacht bij het 'College van onderzoek integriteit'.

Hij verwijt anderen dat ze niet transparant zijn, terwijl hij zelf alle regels negeert. Dat is toch raar? Het gaat mij niet om Forum, ik zou ook in actie komen als er bij andere partijen zulke rare dingen gebeuren. Bron: HvN.nl

Zelf noemt hij die meldingsplicht "onzin", maar na z'n recente uitspraken dat ongevaccineerden de nieuwe joden zijn is dit natuurlijk koren op de molen van de Baudet-haters. Wat vind jij, is het spijkers op laag water zoeken of is het terecht dat hier onderzoek naar wordt gedaan?

P.s. Zelf ff gluren wie wat verdient en of anderen zich wel keurig aan de regeltjes houden? Check de openbare registers hier.

/ / Poll

/ / Vandaag ook veel bekeken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties