Dieuwertje Blok zegt dat de Sint zeker gevaccineerd is en alle antivaxxers schieten in een kramp Nieuws
Auteur
09/11/2021 10:55

Dieuwertje Blok zegt dat de Sint zeker gevaccineerd is en alle antivaxxers schieten in een kramp


Je gaat het haast niet geloven, maar er is oPhEf rondom het Sinterklaasfeest. Dit keer niet vanwege zijn wel of niet gepigmenteerde hulpje knecht slaaf compleet gelijkwaardige medepersoon maar rondom de bebaarde Goedheiligman zelf! Wat is er NU WEER aan de hand?

Nou, Sinterklaas is gevaccineerd. Niet echt gek, want die knakker is honderden jaren oud en valt dus behoorlijk in een risicogroep, maar toch. Zei hij overigens niet zelf, maar de info kwam van de presentatrice van het Sinterklaasjournaal: Dieuwertje Blok. Zij had een interview bij #538 en Frank Dane vroeg voor de grap of de Sint al een prikkie had gehad. Ja natuuuurlijk zei Dieuwertje, want risicogroep, en waarschijnlijk heeft hij zijn boostertje ook al gehad. Iedereen lachen, dolle pret, en over tot de orde van de dag.

Echter kon je er natuurlijk op wachten: alle anti-vaxxers in een stuip. Boehhhh, de Sint gebruiken voor je politieke agenda, vaccinaties doordrukken bij kinderen, Bill Gates is Sinterklaas.... Oké, die laatste hebben we zelf verzonnen, maar toch. Denk dat Dieuwertje éven vergeten was dat ze in 2021 leeft, waarbij je élk woord op een 24-karaats gouden weegschaaltje moet afwegen voordat je 'm uitspreekt, want voordat je het weet krijg je weer doodsbedreigen op het internet. Vol spelfouten waarschijnlijk.

Video via De Ochtendshow.

Het gehele fragment

Veel besproken

Veel besproken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties