Het horloge waarvan Lil Kleine is beroofd is een Patek Philippe Nautilus, en die zijn niet goedkoop! Shownieuws
Auteur
05/11/2021 17:01

Het horloge waarvan Lil Kleine is beroofd is een Patek Philippe Nautilus, en die zijn niet goedkoop!


Het hele land is inmiddels op de hoogte van de beroving op Lil Kleine gisteravond in Rotterdam. Boel ophef natuurlijk, want wat je ook van 'm vindt, om na een gezellige release party een klap op je kop te krijgen met een wapen, om vervolgens beroofd te worden van je dure klokkie, is niet zo fijn. Aan de andere kant misschien ook een wijze les voor dit soort jongens: misschien toch eens wat minder shinen en tof doen met al je dure bling-bling-dingetjes op de socials en het interwebs... 🤷‍♂️

Enfin. Ook wij meldden vanochtend dat het om een Rolex ging, maar het blijkt een ander merk te zijn, namelijk een Patek Philippe Nautilus. Even Googlen en je ziet al snel bizarre bedragen op je beeldscherm verschijnen die variëren van duizenden tot honderdduizenden euro's.

Het model dat Lil Kleine om z'n pols zou hebben volgens de berichten is de Patek Philippe Nautilus 5711r. Kosten: ongeveer 175k. Maar kan ook zomaar een variant zijn van meer dan € 200.000,-. Wordt-ie wél gratis bij je thuisbezorgd!

Patek Philippe Nautilus 5711r

Gemiddelde prijs: € 170.000,-

Check dit ook even

Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties