Delen is lief

Email

Oom van Ali B hangt vuile was buiten: "hij is een vuile egoïst en een geldwolf!"

Salam aleikum. De documentairereeks die hij onlangs bij Videoland heeft gekregen is blijkbaar niet bij iedereen even goed ontvangen, zijn eigen oom is totaal niet te spreken over 'de leugens die hij over de familie Bouali vertelt' en hij zou nu door iedereen worden gehaat: "We zien hem liever dood dan levend".

Wij als familie Bouali ontkennen alles wat jij over onze familielid zegt. Het is onze broer en jouw opa uit Marokko die vervloekt jou. [...] Jouw vader is dood gegaan, wat heb je voor je vader gedaan? Je hebt niks voor je vader gedaan en dan zit je over je vader te praten. Er komt nog veel meer Ali, dit is alleen nog maar het begin... De waarheid zal boven

Volgens oom Bouali komt het vooral door zijn moeder die hem met haat voor zijn Riffijnse vader en de Riffijnen in het algemeen opvoedde. Nou is muziek in het algemeen al best haram, maar dankzij deze documentaire issie nu officieel het zwarte schaap van de familie.

Check hier de reactie die hij vandaag online zette. Assalamu alaikum.

I like to load it load it...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Zeker even checken

Topreactie (+)

Marokkanen die Marokkanen zwart maken....  Als dat de trend wordt, dan is de PVV ook zo weer weg. Ik ga achterover hangen en deze soap volgen.  Verdomme, waar moet ik me als blanke Nederlander dan nu aan gaan ergeren? De Polen pakken mijn baan niet, de Marokkanen maken elkaar wel af, rechtse Kamerleden graven hun eigen graf, linkse Kamerleden zijn pussies, de Turken durven niet meer te toeteren na een interland..... de enigen, die overal mee wegkomen zijn de Oranjes.  Was ik maar oranje.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail