BIOS uitlezen...
F1-legende Martin Brundle aan de kant geduwd door enorme beveiliger Megan Thee Stallion Nieuws
Auteur
25/10/2021 11:15

F1-legende Martin Brundle aan de kant geduwd door enorme beveiliger Megan Thee Stallion


Gisteravond was het flink billenknijpen voor de F1-liefhebber, maar uiteindelijk kwam de van pole vertrokken Verstappen als eerste over de finish en heeft hij zijn voorsprong in het WK uitgebouwd tot 12 punten. Keurig! De Amerikanen maakten er een aardig spektakel van, de boomlange Shaquille O'Neal reikte de trofee uit en overal liepen celebs rond. Daaronder zat ook Megan Thee Stallion. Jeweetwel, die met die nattebillenpoenani.

Wat de combinatie tussen haar en de F1 was weten we niet, maar ze trok in elk geval een hoop bekijks, niet in de laatste plaats vanwege haar nogal eeeuh, bijzondere outfit. Jack Plooij had het idee dat het meer een pakje was dat je aantrok voor een spannend avondje in de slaapkamer, en volgens Robert Doornbos had ze de DRS nog open staan.

Op de grid probeerde F1-legende Martin Brundle een klein interviewtje te doen met de rapper, maar daar was haar beer van een beveiligingsbimbo het niet echt mee eens. Oprotten, mag niet gek! Kunnen we dit soort figuren niet eerst even onderwerpen aan een F1-quizje, en pas toelaten als ze alle vragen goed hebben?

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair