BIOS uitlezen...
Lachende Joran van der Sloot geeft rondleiding door ijskoude cel in beruchte Peruaanse gevangenis Nieuws
Auteur
12/10/2021 10:45

Lachende Joran van der Sloot geeft rondleiding door ijskoude cel in beruchte Peruaanse gevangenis


De kans is groot dat je nog nooit van de Challapalca-gevangenis hebt gehoord, maar dat is de plek waar Joran van der Sloot een straf van 28 jaar uitzit na de moord op de Peruaanse Stephanie Flores. Onlangs kreeg een verslaggever van América Televisión daar een rondleiding, en drie keer raden wie hij daar tegen het lijf liep... De verslaggever mocht Joran zelfs een paar vragen stellen, die Joran dan ook breeduit lachend beantwoordt:

V: Hoe gaat het hier?
J: Ik zit hier nu voor de tweede keer in de Challapalca-gevangenis.
V: Waarom?
J: Ik heb me niet goed gedragen.
[...]
V: Hij kan hier nu wel lachen, maar hoe zou het gaan met de vader van het meisje dat hij heeft vermoord, zijn slachtoffer?

Je niet goed gedragen hebben is nogal een understatement, maar goed. Gevangen zitten in deze Peruaanse gevangenis is overigens geen pretje: overdag is het er maximaal 10 graden en vanwege de ligging op 4.800 meter hoogte kan het 's nachts -26 worden. Verwarming? Dat kennen ze daar niet. Even lekker warm douchen is er ook niet bij, want wassen gebeurt uitsluitend met koud water. Brrrrr.

Het gehele fragment kun je hier bekijken, al zul je dan wel een beetje Spaans moeten spreken.

De beruchte uitzending van Peter R. de Vries rondom Natalee Holloway

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties