Belgische gemeente start zaak tegen Peter Gillis om hem van zijn eigen park af te gooien Nieuws
Auteur
06/10/2021 12:00

Belgische gemeente start zaak tegen Peter Gillis om hem van zijn eigen park af te gooien


Hatseflats, om maar eens met de foxwilde deur in huis te vallen. Peter Gillis is namelijk tegenwoordig een bekende Nederlander (dankzij zijn reality-show Massa is Kassa) maar dat houdt ook in dat je nét wat vaker in de spotlights komt te staan. Ook regelmatig negatief. Zo was er onlangs gedoe over ranzige en gore vakantieparken (artikel hier) en dat gedoe heeft zich inmiddels tot over de grens uitgebreid.

De wethouder van de Belgische stad Lommel is namelijk een procedure gestart om alle banden met de Oostappen Groep van Gillis te verbreken. Oorzaak? De vakantieparken Blauwe Meer en het Parelstrand. Smerigheid, woningen die niet deugen en gezeur rondom arbeidsmigranten: het schijnt daar behoorlijk de pan uit te escaleren. Daar kon nooit écht iets aan gedaan worden, maar helaas is Peter iets vergeten: de erfpacht.

Die moest verlengd worden en laat Peter daar nou nét even niet aan gedacht te hebben. Dit biedt het stadsbestuur nu de mogelijkheid om de gehele Oostappen groep buiten te kieperen.

Het besluit moet deze week nog officieel genomen worden, maar het is de gebruikelijke gang van zaken in dit soort gevallen. We gaan de procedure tegen hem starten en dagvaarden hem. Alleen met een vonnis kunnen we hem buiten zetten. [...] Helemaal in het begin heeft hij de gang van zaken betwist. Volgens hem lag een verlenging voor de hand en daarna hebben we niets meer van hem gehoord. Ook niet na de deadline eind september. (Bron: AD.nl)

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

De test van Max Vakantieman

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties