BIOS uitlezen...
Hatseflats: vakantieparken Peter Gillis blijken ranzige bende te zijn en sluiten voor renovatie TV
Auteur
25/08/2021 11:30

Hatseflats: vakantieparken Peter Gillis blijken ranzige bende te zijn en sluiten voor renovatie


Peter Gillis, die kennen we allemaal (nou ja, een hoop mensen dan) van het programma "Massa is Kassa". De beste man heeft een fortuin verdiend met zijn Oostappen Vakantieparken, waar je voor 'wehnâg' op vakantie kon. Dan verwacht je natuurlijk ook geen 5-sterrenluxe, maar dit is wel weer het andere uiterste.

Recensies spraken al jaren over smerigheid, poep- en bloedvlekken, gore huisjes, onhygiënische zwembaden en ook de politie moest regelmatig ingrijpen vanwege opstootjes. Niet alleen vanwege vakantiegangers, maar ook veelal door permanente gasten, zoals seizoensarbeiders uit Oost-Europese landen en Arnhemse gezinnen en alleenstaanden die elders in de stad geen huisvesting konden krijgen.

Het programma Max Vakantieman stuurde zijn mystery guest naar het vakantiepark in Arnhem en om kort te gaan: na de uitzending heeft de familie Gillis bekendgemaakt dat ze hun parken na de herfstvakantie sluiten tot aan Pasen om de hele handel eens grondig op te knappen.

Dat er bij sommige accommodaties achterstallig onderhoud is, zal ik niet ontkennen. Mede door een gebrek aan personeel en vertraging in de aanlevering van materialen is nog niet alles uitgevoerd naar onze maatstaven. Daarom kiezen we er nu ook voor om direct na de herfstvakantie de parken tot Pasen te sluiten om met man en macht alles weer up-to-date te maken voor het volgende seizoen.

De complete aflevering kun je hier bekijken, het item over het vakantiepark begint op 35:28.

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties