Gatverpielekes: Peter Gillis krijgt waarschuwing vanwege smerige keuken nadat gasten ziek zijn geworden Nieuws
Auteur
07/09/2021 11:30

Gatverpielekes: Peter Gillis krijgt waarschuwing vanwege smerige keuken nadat gasten ziek zijn geworden


Peter Gillis is inmiddels wereldberoemd in Nederland. Grotendeels vanwege zijn reality-serie "Massa is Kassa", maar inmiddels ook vanwege de berichtgeving over zijn vakantieparken. Zijn Oostappen-groep komt namelijk steeds vaker in het nieuws vanwege gore huisjes, achterstallig onderhoud en andere narigheid.

Zo kreeg hij onlangs een schriftelijke waarschuwing van de NWVA (Nederlandse Voedsel- en Warenauthoriteit) vanwege een gore keuken in vakantiepark Prinsenmeer in Ormel (gemiddelde beoordeling: 3.8). De reden? Bezoekers hadden geklaagd dat ze na het eten ziek waren geworden.

Na onderzoek bleek dat de keuken veel te klein is, er overal frituurvet zat, de pizzavriezer smerig was, een stoppenkast openstond en de afwerking van de keuken nog steeds onder de maat was, ondanks eerdere waarschuwingen. Volgens ome Peter viel het allemaal wel mee:

Het is allemaal niet zo spannend. Sommige dingen zijn niet goed, maar ze kwamen aan het einde van een dag waarop hard gewerkt is.

Tsjah, dan kan Massa wel Kassa zijn, maar voedselvergiftiging op je vakantie is toch niet echt lekker. Zeker als de wc in het huisje ook al niet goed is schoongemaakt...

Het onderzoek van onlangs

Inmiddels heeft Petertje hierdoor al wel een aardig wagenpark

(via)

Check dit ook even

Check dit ook even

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties