BIOS uitlezen...
Youness Ouaali krijgt bekeuring en gooit het op etnisch profileren Random
Auteur
27/07/2021 13:01

Youness Ouaali krijgt bekeuring en gooit het op etnisch profileren


Het is eventje stil geweest rondom Youness Ouaali, maar hij is terug! Het is goed om even je geheugen op te frissen, want waar kennen we de altijd vriendelijke Youness ook alweer van? Oh ja, een tijdje geleden had 'ie herres met 0Fux, hij interviewde de Amsterdam 'homopesters', kreeg 47 dagen celstraf voor het hebben van seks met een minderjarig meisje, viel wat journalisten van de Telegraaf aan bij een moskee, exposet moslima's op zijn social media-kanalen omdat ze haram bezig zijn en nog héél véél meer positiviteit die we voor nu maar even achterwege laten.

Meneer reed onlangs (klaarblijkelijk) in Hilversum rond met een telefoon aan zijn oor en dat mag natuurlijk niet van ome agent. Op zich vrij logisch dus dat je staande wordt gehouden en op een boete wordt getrakteerd.

Etnisch profileren

Uiteraard wordt dit keihard ontkend en wordt de racismekaart weer eens getrokken: "Politie Hilversum doet weer etnisch profileren". Oftewel: tijd om de telefoon erbij te pakken om lekker het politieagentje te irriteren.

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties