Vlogger 0Fux en Youness Ouaali met elkaar op de vuist in Zaandam Knokken
Auteur
27/09/2020 10:31

Vlogger 0Fux en Youness Ouaali met elkaar op de vuist in Zaandam


Als je niet helemaal in het wereldje zit dan bestaat de kans dat je überhaupt nog nooit van deze twee strijders muppets hebt gehoord. Even in het kort dan:

0Fux is een vlogger die zogenaamd altijd ready is om bepaalde mensen 'aan te pakken'. Misschien herinner je je nog wel dat hoodvlogger Ismail Ilgun het op een lopen zette omdat hij werd achternagezeten door een hard schreeuwende Iranees.

Youness Ouaali is zo'n bepaald persoon en hij houdt zich de laatste tijd vooral bezigheid met het 'exposen' van jonge (Marokkaanse) meisjes die zich haram op instagram gedragen. Waar zou die interesse toch vandaan komen?

Maar goed, die twee hebben dus al een tijdje ruzie en na veel heen en weer getetter via social media hebben ze onlangs hun meningsverschil als twee volwassen mannen in Zaandam uitgepraat. Ze zouden natuurlijk geen echte vloggers zijn als dit niet keurig op camera zou zijn vastgelegd.

Check hier het hele verhaal van 0Fux.

Explosie in Zaandam

Enkele dagen geleden zijn er Zaandam meerdere explosies geweest waarvan wordt gedacht dat het met de ruzie tussen deze twee droeftoeters te maken heeft.

Ook interessant

Ook interessant

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair