17 mensen voor €2.000,-  'opgelicht' door succescursus van Lil' Kleine Nieuws
Auteur
28/06/2021 11:30

17 mensen voor €2.000,- 'opgelicht' door succescursus van Lil' Kleine


Ach, daar is 'ie weer: Lil' Kleine. Hij heeft blijkbaar, naast het in elkaar trimmen van zijn vriendin maken van muziek, nog tijd om aspirerende muzikanten alle kneepjes van het vak te leren en dus startte hij een cursus. De "Street Academy".

DE mogelijkheid om je carrière te kickstarten, om in intensief contact te komen met de juiste mensen, begeleid te worden en gebruik te mogen maken van invloedrijke mensen.

Quanta costa? €2.000,-, maar dan heb je ook wat. Of toch niet, want uiteindelijk bleek de cursus te bestaan uit een paar random filmpjes van interviews en de beloofde events en meet 'n greets zijn nooit doorgaan. Feedback op demo's? Nee hoor, want contact bleek haast onmogelijk. Wat de cursisten wel kregen? Een paar minuten Zoomen met Jorikje himself, vanuit zijn hotelkamer op Ibiza. Dat was het. Dat terwijl er deelnemers zijn geweest die hun opleiding hebben gepauzeerd voor deze cursus omdat ze er zo druk mee zouden worden.

Mensen boos natuurlijk en inmiddels heeft een advocaat namens 17 gedupeerden een brief opgesteld. De cursisten hoeven geen cursus meer maar willen hun knaken terug. Niet onterecht, maar eerlijk is eerlijk: als je tweeduizend pietermannetjes neerlegt voor een cursus van Lil' Kleine ben je wél een klein beetje in de war.

Beter koop je de cursus van Steven Kazàn!

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties