BIOS uitlezen...
Songfestivalwinnaar Måneskin maakt statement voor homorechten en doet een Britney'tje Nieuws
Auteur
28/06/2021 11:01

Songfestivalwinnaar Måneskin maakt statement voor homorechten en doet een Britney'tje


Gelijke rechten voor homo's en de LHGBTQIWTFBBQ-community is niet in elk land een vanzelfsprekendheid. Na de invoering van de 'anti-homowet' in Hongarije waren er al een heleboel protesten op het EK en vlogen de regenboogkleuren je om de oren. Nu heeft ook de Italiaanse band Måneskin, jeweetwel, de winnaar van het Songfestival, een duit in het zakje gedaan.

Er werd namelijk door 2 heren uit de band even gekust tijdens een optreden voor de Poolse televisie. Een Britney'tje, so to speak. Zal in Nederland werkelijk helemaal niemand van wakker liggen (behalve wellicht een iets te orthodoxe dominee in Krimpen aan de IJssel) maar in het redelijk conservatieve en gelovige Polen toch wel een dingetje. Eerlijk is eerlijk, wij kijken toch nét iets liever naar Britney of T.A.T.U. (al waren dat slechts publiciteitsstuntjes), maar homohaters over hun theewater helpen met een kusje: altijd goed.

Equal rights for the LGBTQIA+ community .
We think that everyone should be allowed to do this without any fear.
We think that everyone should be completely free to be whoever the fuck they want. Thank you Poland, LOVE IS NEVER WRONG

Voor de volledigheid: Madonna en Britney...

...en T.A.T.U.

Veel besproken

Veel besproken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.

Reacties

Reacties

Personen