BIOS uitlezen...
Sick: dominee wil homo's verbannen en refo's willen Tim Hofman meppen Random
Auteur
26/02/2021 10:10

Sick: dominee wil homo's verbannen en refo's willen Tim Hofman meppen


In Boos probeert Tim Hofman al jaren boze mensen 'onboos' te maken. Geinig programma en alhoewel het ooit begon met kleine probleempjes snijden ze steeds vaker maatschappelijke problemen aan. Dit keer: religie en homoseksualiteit. Als eerste effe een stukje grondwet:

1. Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

Oftewel, leven en laten leven. Toch gaat dat allemaal niet zo soepel, want in de naam van God/Jezus/Allah/Het Vliegend Spaghettimonster mag je van het Openbaar Ministerie namelijk ook rustig complete groepen mensen schofferen. Zo mag dominee Anthonie Kort rustig zeggen dat homo's verbannen moeten worden, want zijn uitspraken zijn "vanuit Bijbelse principes". Lijkt extreem, maar dat is precies wat er in Krimpen aan de IJssel gebeurde. Even ter vergelijking: Geert Wilders werd zo'n 4 jaar lang door het OM vervolgd en uiteindelijk veroordeeld voor groepsbelediging. Wellicht niet helemaal dezelfde situatie, maar het geeft wel te denken.

Verder vindt dominee Kort dat het #coronavirus de schuld is van homo's. Zij leven niet volgens de bijbel en hotsjéeéé, de wereld in een pandemie. DaT kAn GeEn tOeVaL zIJn tOcH?

Vond Leon, zelf homoseksueel, niet tof en na mislukte pogingen om met de dominee in gesprek te raken schakelde hij Tim in. Al snel blijkt dan dat sommige refo's daar niet de meest gezellige mensen zijn en rustig dreigen met fysiek geweld. In naam van Jezus natuurlijk, dus allemaal prima.

Lang leve religie, deel 63982!

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties