Het grote EK 2020 voorspeltopic: Noord-Macedonië - Nederland. Place your bets! Sport
Auteur
21/06/2021 09:31

Het grote EK 2020 voorspeltopic: Noord-Macedonië - Nederland. Place your bets!

MATCHDAY! Na de wat moeizame overwinning op Oekraïne en de betere wedstrijd tegen Oostenrijk zijn we in ieder geval poulewinnaar geworden en dus is de wedstrijd vavond om 18:00 slechts een formaliteit. Maar, juist dát kan een valkuil zijn waardoor je een lullig gelijkspel of zelfs een verlies aan je broek krijgt. Van de laatste 4 ontmoetingen met Noord-Macedonië hebben we 2x gelijkgespeeld en 2x gewonnen.

Ook is de vraag of Frank de Boer het houdt bij zijn basisspelers, of dat hij ze wat rust gunt en het B-elftal opstelt. Dat laatste gebeurde in het verleden namelijk wel vaker, maar uit onderzoek is gebleken dat ruim de helft van de teams de eerstvolgende wedstrijd daarna vervolgens verliest. Lijkt ons geen slim plan dus!

Wat gaat het worden?

Hoe denk jij dat de 5e ontmoeting met de Macedoniërs afloopt? Plaats de uitslag, of andere relevante cijfers, zoals het aantal goals, penalties, overtredingen, rode en gele kaarten etc.) in de reacties en je doet automatisch mee met de winactie.

Shirt of tanktop naar keuze

De vorige wedstrijd werd door slechts 3 mensen goed voorspeld, dus Donnie heeft dus nog wat spullen over en is wederom bereid om aan 3 winnaars een gratis shirt of tanktop naar keuze cadeau te doen. Kan dus ook een oranjeshirt zijn dat je de volgende wedstrijd over je kop kan trekken. 💪