Het grote EK 2020 voorspeltopic: Nederland - Oostenrijk. Place your bets! Sport
Auteur
16/06/2021 16:31

Het grote EK 2020 voorspeltopic: Nederland - Oostenrijk. Place your bets!


Na een spannende eerste pot tegen Oekraïne staat morgenavond de 2e wedstrijd op het programma. De tegenstander: Oostenrijk. We hebben er in totaal 19 keer tegen gespeeld, waarvan we 9 keer hebben gewonnen, 4 keer gelijk hebben gespeeld en 6 keer hebben verloren.

Omdat dit topic niet voor niets het grote voorspeltopic heet, is ook nu de vraag natuurlijk: hoeveel gaat het worden? Pakken we nog wat gele of rode kaarten? Worden er penalties uitgedeeld? Noem het maar op. Hoe meer info je kan voorspellen, hoe groter de kans is dat je wint.

Geen gratis shotjes meer

Helaas mogen we geen gratis shotjes meer uitdelen. Iets met wetgeving, Stiva en alcohol en zo. Maarrr, je kunt die ze nog wel met wat korting bestellen op hun website door code LEEUWTJE10 in te vullen. Scheelt toch weer een slok op een borrel (pun intended).

Shirtje naar keuze

Onze grote foute vriend Donnie heeft gelukkig nog wat geinige shirts en foute tanktops liggen, en is bereid er 5 uit te delen. Gratis en voor niets, maar dan wel zonder alcohol. Prima als cadeau, voor vaderdag of als je naar een festivalletje gaat (mag weer binnenkort!).

Voorspellingen

Dump al je voorspellingen in de reacties. Degene die de juiste uitslag voorspelt, of andere relevante cijfers, zoals het aantal goals, penalties, overtredingen, rode en gele kaarten goed heeft, maakt automatisch kans op een pakketje van Donnie op z'n deurmat.

Kom op Oida!

Heuuuj!

Ook interessant

Ook interessant

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties