Het grote EK 2020 voorspeltopic: Nederland - Oekraïne. Place your bets! Sport
Auteur
12/06/2021 12:44

Het grote EK 2020 voorspeltopic: Nederland - Oekraïne. Place your bets!


Het is wat jaartjes geleden dat Nederland mee mocht doen aan het Europese Kampioenschap, maar "we" (dat mogen we nu weer zeggen) staan er weer hoor! Gezellig in de groep met Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Makkie dus zou je zeggen, maar met de logica van Frank de Bier Boer weet je het natuurlijk nooit echt zeker. Zoals de legende zelf in 1994 ooit zei:

We hebben twee keer slecht gespeeld en één keer goed, en van die twee wedstrijden slecht gespeeld hebben we twee keer gewonnen... en ik verlies uh uhhh, ik win liever uh, slecht dan uhhh winnend uhhh, verliezen.

Nou, dat kan haast niet meer fout gaan zou je zeggen!

Het programma

Anyways, zondag om 21:00 uur is de aftrap tegen het Oekraïense elftal en dus zitten we allemaal weer samen voor de buis (max 4 personen hè!) voor een ouderwets potje foebelen. 

Wedstrijden:

Zo 13 juni 21:00 - Nederland vs Oekraïne
Do 17 juni om 21:00 - Nederland vs Oostenrijk
Ma 21 juni om 18:00 - Noord-Macedonië vs Nederland

WINNEN: voorspel de juiste uitslag en win een doos shotjes

In samenwerking met LEEUWTJE geven we 5 Strijder Packs met 8 shotjes weg. Perfect om het succes mee te vieren, of je verdriet mee weg te drinken. Het enige dat je daarvoor moet doen is de juiste uitslag voorspellen in de reacties.

LET OP: zorg wel dat je een werkend emailadres hebt, anders kunnen we je ook niet bereiken en zuipt de postbode die shotjes waarschijnlijk zelf op.

KOMT DAT SHOTTTTTT! 🥃🥃🥃

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties