Terug naar het oude normaal: massale knokpartij op stranden Noordwijk en Zandvoort Nieuws
Auteur
17/06/2021 10:13

Terug naar het oude normaal: massale knokpartij op stranden Noordwijk en Zandvoort


Als het goed is horen we morgen dat er weer versoepeld mag worden. Mooi natuurlijk, al heeft een behoorlijke groep mensen op de stranden van Noordwijk en Zandvoort daar al een voorsprong op genomen. Die vierden de zomer met een massale knokpartij waarbij de #politie massaal werd ingezet.

Er raakten in Zandvoort drie mensen gewond (waarvan eentje wat ernstiger) en let op: maar liefst ÉÉN (un, one, uno, einz, 1) persoon is aangehouden. Poeh poeh, dat zal de overlastgevers angst inboezemen zeg. Verder zijn alle jongeren uit elkaar gedreven en naar huis gestuurd, terwijl de agenten ondertussen werden bekogeld met flessen.

In Noordwijk werden wel twee keer zoveel mensen aangehouden nadat de stemming ineens omsloeg. Hoogstwaarschijnlijk door veelvuldig alcohol- en lachgasgebruik, terwijl ondertussen via social media werd opgeroepen om te rellen. De politie was 's middags al ingeschakeld maar deed eigenlijk niets. Een van de strandtenteigenaren reageerde:

Gedurende de middag hadden diverse strandtenteigenaren al in de gaten dat het weer uit de hand zou gaan lopen. De uitbaters hielden elkaar op de hoogte via whatsapp. Er waren reeds vernielingen gepleegd bij het oude ZVN gebouw, daar werd digitaal aangifte van gedaan, Door de uitbaters is diverse keren gebeld en voicemail ingesproken, onder andere bij het hoofd van de BOA’s. Dat was in de middag vanaf drie uur. Er werd gevraagd of er met spoed terug gebeld kon worden, omdat het mis zou gaan op het strand. Helaas is daar niets op terug gehoord.

Nou, dat zal vanavond na de wedstrijd wel weer gezellig worden daar.

Beelden uit Noordwijk

Beelden uit Zandvoort

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties