Tjeempie: Temptation Niels en Rosanna na "mishandeling" uit elkaar... Of toch niet? Random
Auteur
16/06/2021 11:15

Tjeempie: Temptation Niels en Rosanna na "mishandeling" uit elkaar... Of toch niet?


Nou, ga er maar eens lekker voor zitten want er is weer Temptation Island-nieuws! Vandaag weer eens over Rosanna Voorwald, die in elkaar zou zijn geslagen door haar vriend Niels van der Zanden. Jeweetwel, die meid die zich het ziekenhuis in zou hebben laten rampetampen en die kerel die met zijn tenen niet uit het broekje van een verleidster kon blijven. Gouden duo met zijn twee.

Niels is sinds de uitzendingen in de sportschool gaan wonen en Rosanna liet zich een keer of -tig verbouwen door een plastisch chirurg en bevat nu meer plastic dan een pak kant-en-klaar noodles. Prima, allemaal lekker zelf laten weten, wees gelukkig met elkaar. Waren ze ook en onlangs kwam er zelfs het nieuws dat beiden een OnlyFans waren begonnen. Ging prima, wat dat leverde ze zo'n 30K per maand op.

Mishandeling

Nu zou het stel uit elkaar zijn. Who gives a flying crap zou je denken, maar het verhaal is nog nét iets sappiger: er zou stevig fysiek geweld zijn gebruikt. Achteraf bleek echter dat het Rosanna zou zijn die Niels had geslagen en daarbij het halve huis kort en klein had gemept.

Echterrrrrrr is het wel héél typisch door dit allemaal de media in te rammen (oké, via zelfbenoemd roddel-expert Fawrynotsawry, maar ze geeft er wel zelf expliciet toestemming voor), en daarna even je eigen OnlyFans te promoten op je Instagram. Terwijl je het allemaal zo moeilijk hebt... Wij zijn de laatsten die fysiek geweld bagatelliseren, maar inmiddels weten we ook: aandachtsmeiskes gonna aandachtsmeiske. We gaan het zien...

De ruzie

Meer info en reacties

Typisch!

Niels op Temptation Island

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties