Delen is lief

Email

LOL: petitie om Jeff Bezos na zijn ruimtereis NIET meer op aarde toe te laten bijna 7000x ondertekend

Jeff Bezos is de rijkste man op aarde (al wil die titel nog wel eens heen en weer slingeren tussen hem en Elon Musk) en de grote man achter Amazon. Binnenkort gaat 'ie de ruimte in, want blijkbaar is het retehip om een ruimtebedrijf te hebben. Net als Elon Musk SpaceX heeft, heeft Bezos het bedrijf Blue Origin, en in Juli gaat de eerste bemande vlucht de lucht in.

Aan boord zullen Jeff Bezos en zijn broer zijn, samen met de hoogste bieder op een veiling voor de laatste zitplaats. Het uiteindelijke bod? 28 miljoen dollar. Ka-tsjinnggg!

Inmiddels zijn er mensen die het plannetje van Jeff Bezos doorhebben. Volgens de starters van een petitie is hij namelijk Lex Luthor in vermomming, een kwade overlord die de macht op de aarde over wil nemen.

We've known this for years. Jeff has worked with the Epsteins and the Knights Templar, as well as the Free Masons to gain control over the whole world. He's also in bed with the flat earth deniers; it's the only way they'll allow him to leave the atmosphere. Meanwhile our government stands by and lets it happen.

De initiatiefnemers van de petitie willen maar één ding: Bezos in de ruimte houden. Niet meer toelaten op aarde zodat hij de 5G-microchips niet kan activeren en zijn plan om de aarde over te nemen mislukt. Lijkt ons een goed plan, dus mocht je willen tekenen: leef je hier uit!

Beelden van de veiling

Artikel delen

Embed code

Zeker even checken

Topreactie (+)

Die man bewijst dat je met eerlijk werk niet rijk wordt... 

Reacties ()

Heb je onze app al?

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail