BIOS uitlezen...
Britse vrouw in coma nadat ze door tweelingzus uit kaken van krokodil is gered Nieuws
Auteur
09/06/2021 15:00

Britse vrouw in coma nadat ze door tweelingzus uit kaken van krokodil is gered


Heftig verhaal uit Mexico, waar twee tweelingzussen op vakantie waren. De 28-jarige Georgia en Melissa Laurie genoten van een boottochtje in een lagune bij Puerto Escondido toen Melissa ineens onder water verdween: een krokodil had haar gegrepen. Dikke paniek natuurlijk, en Georgia bedacht zich geen seconde en sprong achter haar zus aan. Een andere zus, Hana, vertelde:

Georgia vond haar bewusteloos en probeerde haar in veiligheid te brengen door haar op een boot te trekken. Maar de krokodil gaf niet op, en dus begon Georgia te slaan. Ze had gehoord dat dit is wat je moet doen bij sommige dieren. De weerloze Melissa werd volgens de zus ‘als een lappenpop’ rondgeslingerd, maar gelukkig was haar superstoere tweelingzus er om herhaaldelijk op het dier te slaan in een poging haar te redden.

Beide zussen liggen nu in een ziekenhuis in Mexico. Georgia heeft slechts wat verwondingen aan haar handen, maar Melissa wordt in coma gehouden om infecties te proberen te voorkomen. Ook heeft ze water in haar longen en mogelijk een geperforeerde long.

De gids die de trip verzorgde bleek achteraf niet over de juiste papieren te beschikken en een reputatie te hebben naar veel te gevaarlijke plekken te gaan om even lekker te zwemmen. Fijne vent.

De zussen in betere tijden

Nog best heftige beestjes, die crocs

Check dit ook even

Check dit ook even

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties