Beau klaar met Jezus Leeft-lijsttrekker Florens van der Spek en schiet stevig uit zijn slof TV
Auteur
01/06/2021 10:16

Beau klaar met Jezus Leeft-lijsttrekker Florens van der Spek en schiet stevig uit zijn slof


Gister was de lijsttrekker van Jezus Leeft, Florens van der Spek, te gast bij Beau om te praten over vaccinaties. Of beter gezegd, waarom hij uit naam van het geloof dat vaccin niet wil. Allemaal je goed recht natuurlijk, het enige probleempje van Florens is dat 'ie ouwehoert als een tv-evangelist op speed en dáár was Beautje op een gegeven moment wel een beetje klaar mee.

Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden moet je gewoon je mond een keer houden.

Hij laat het natuurlijk eerst wél zelf uit de hand lopen, maar oordeel zelf.

Het bewuste fragment

Uiteraard zijn inmiddels excuses aangeboden en geaccepteerd. Beau vond het allemaal zelf wel meevallen zei hij vanmorgen in de radioshow van Frank Dane:

Je bent natuurlijk gastheer en dan moet je je gedragen. Dan moet je natuurlijk niet onbeschoft gaan worden. Het kwam bij mij tot een kookpunt, niemand luisterde. Het was ook helemaal niet tegen Florens gericht, maar tegen de hele discussie. Het liep een andere kant op dan ik had gewild. Toen zei ik ‘koppen dicht’, maar dat moet je natuurlijk eigenlijk niet zeggen. [...] Florens lacht van zichzelf altijd. Ik heb na afloop nog lang met hem zitten kletsen en hij was zo ontzettend aan het lachen. Dat zit gewoon in zijn gezicht. Alleen toen ik zo boos was, keek hij me aan en was hij nog steeds aan het lachen. Dus ik dacht ‘dan kan je wel blijven lachen, maar ik vind het gewoon allemaal heel kut’.

De volledige aflevering

Eh?

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties