Pikante hot tub-streams nemen Twitch over, echte gamers en fans boos Nieuws
Auteur
30/04/2021 11:00

Pikante hot tub-streams nemen Twitch over, echte gamers en fans boos


Twitch is ooit opgezet als gamestreamingplatform en daar wordt het ook nog steeds veel voor gebruikt. Worden ook serieuze knaken op verdiend overigens, want streamers als Ninja, TimTheTatman, Shroud en DrLupo harken er jaarlijks rustig een paar miljoen mee binnen. Met gamen. Lekker!

Maar as usual, waar knaken worden verdiend wordt men creatief, en zoals iedereen weet: sex sells. Mocht eerder nooit, want seksueel suggestieve beelden waren absoluut verboden op het strenge Twitch, maar sinds 2019 heeft men de teugels daar iets laten varen. Een nieuw genre was geboren: de sexy hot tub streams.

Wat dat is? Nou, precies wat de term eigenlijk zegt: mooie vrouwen in bikini in een hot tub. Beetje ouwehoeren, donaties ontvangen, eens een spelletje doen met de kijkers, dat is het wel zo'n beetje. Vinden de trouwe Twitchgebruikers maar niks maar het zal wel onomkeerbaar zijn aangezien streamsters als Amouranth (2.6 miljoen volgers) er flinke fortuinen mee binnenharken. Jeweetwel, die dame die ooit vanwege 'slechtzittende kleding' een ban kreeg. Maar oordeel vooral zelf!

Gaat niet altijd goed

Paar fotootjes

Oftewel: allemaal in de hot tub!

Trending vandaag

Trending vandaag

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties