BLM-demonstrant beschoten met rubber kogel, start rechtszaak vanwege geëxplodeerde teelbal Nieuws
Auteur
15/04/2021 11:10

BLM-demonstrant beschoten met rubber kogel, start rechtszaak vanwege geëxplodeerde teelbal


Oké, vandaag in de categorie "nieuws waarvan alle mannen even de benen kruisen": Ben Montemayor. Deze meneer ging afgelopen juni zoals zovelen de straat op om te protesteren vanwege de dood van George Floyd. Liep een beetje uit de hand aldaar want de politie greep in en vuurde een aantal rubber kogels op demonstranten af.

Onze Ben start daarom nu een rechtszaak. Niet vanwege een blauwe plek of een kneuzinkje links of rechts, nee, Bennie Boy wil een schadevergoeding vanwege een GEËXPLODEERDE TEELBAL.

Jup, laat die twee woorden even op je indalen. No pun intended. Zijn bal werd zo hard geraakt op precies de juiste plek dat deze explodeerde. De politie vond de actie van de agent te verantwoorden en besloot hem gewoon in zijn functie te laten maar Ben laat het er niet bij zitten. Zijn advocaat reageerde:

Meneer Montemayor stond daar ongewapend en was voor niemand een gevaar. Nadat hij eerst heftig geduwd werd, schoot een derde agent bewust met een rubberen projectiel in zijn kruis. Dit terwijl hij amper op 3 meter afstand stond. Hij moest hierdoor geopereerd worden en heeft nog altijd flashbacks naar die verschrikkelijke actie.

Zal wel een paar centen gaan opleveren dus, maar of je wil ruilen.... Auw.

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair