Voor slechts €675.000 koop je een keet die zo hip is dat je er alleen met een knotje in mag Lifestyle
Auteur
06/04/2021 18:00

Voor slechts €675.000 koop je een keet die zo hip is dat je er alleen met een knotje in mag


Jawel hoor, ook deze week is het tijd voor een rondje door #Funda om eens te kijken wat er allemaal te koop is. Vandaag reizen we af naarrrrrrr Almere voor een bijzonder stulpje.

Fietsen aan de muur? Check! Meubels in behoorlijk heftige kleuren? Check! Een oude buizenradio en een platenspeler? Check! Een lompe stalen trap? Check! Schilderijen en kunstwerken in alle soorten en maten? Check! Een malle kookpot in je verder retestrakke keuken? Check! De woonkamer op de bovenverdieping? Check, en we beginnen hier een patroon te ontdekken.

Jawel, dit huis is zó hip en "lekker gek" dat je er alleen met een knotje in mag wonen. Als man zijnde. Toch moeten we eerlijk zeggen: het geheel ziet er ook wel weer supertof uit. Smoeilijk. Eerst de buitenkant maar eens bezichtigen!

Tsjah, een huis. Nog niet iets waar je direct van begint te steigeren, maar dat komt wel na de rondleiding. Eerst maar eens een paar kleine feitjes op een rij:

✅ Bouwjaar: 2010
✅ Woonoppervlakte: 168 m², perceelgrootte 169 m²
✅ Aantal kamers: 5 (waarvan 1 slaapkamer)
✅ Aantal badkamers: 1, plus 2 aparte toiletten
✅ Energielabel: A
✅ Garage inpandig

Nog steeds allemaal niet zo spannend, maar toch valt er nog wel het een en ander over dit huisje aan de Stopperknoop 2 te vertellen. Het geheel is namelijk ontworpen door architect Lars Courage en won in 2012 de architectuurprijs van zowel de vakjury als het publiek. Daarbij is de gehele indeling van het huis te veranderen aangezien bijna alle muren te verwijderen zijn! Hoe handig dat is in verband met leidingwerk en stroompunten, dáár hebben we het even niet over maar het idee is grappig. Van 1 naar 4 slaapkamers zou dus in theorie een makkie moeten zijn.

Nou, tijd voor de binnenkant dan maar. Pak je monocle, zet een plaatje van een indieband die verder niemand kent op en geniet mee van deze best overweldigende hipsterkeet.

Jack Nicholson in je zitkamer

Een vliegtuig, een bison en Mohammed Ali in je keuken

Natuurlijk, fietsen aan je muur

This is where the poopin' happens

WAT. EEN. SAAIE. TUIN.

Pinguïns naast je bed

WOONT HUGO DE JONGE HIER?!

Het lijkt wel een kringloop

Protip: doe de schuifpui dicht bij een windvlaag

Hebben, of wil je gewoon meer foto's / een videootje checken? Klik dan hier!

/ / Anderen bekeken ook

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties