Delen is lief

Email

Verrassing: Rutte gaat ondanks zijn dementie gewoon door als premier

Het was gisteren een debat naar eer en geweten, waarin de premier naar eer en geweten vertelde dat hij naar eer en geweten had gehandeld en natuurlijk altijd naar eer en geweten de pers te woord heeft gestaan. Jammer dat hij nét even vergeten was dat er tijdens de eerste formatiegesprekken wél over Pieter Omtzigt was gesproken terwijl hij eerder stellig beweerde dat dat niet zo was. Vervelend natuurlijk, dementie op die vroege leeftijd. Het was voor Geert Wilders (en een boel anderen) in elk geval reden genoeg om er lekker met gestrekt been in te gaan.

Toch is keihard liegen (wel naar eer en geweten natuurlijk) blijkbaar niet genoeg om weggestuurd te worden want de motie van wantrouwen van Wilders haalde het met 72 voorstemmers nét niet. Tsjah, D66 en CDA stemden natuurlijk tegen want die zagen hun lekkere pluchen stoeltjes al bijna aan hun neus voorbijgaan dus dan liever (in het geval van CDA) een mes in de rug van partijgenoot Omtzigt. Wel kwam er van Kaag nog een motie van afkeuring maar die laat Teflon Mark natuurlijk makkelijk van zich afglijden. Veel meer van een welgemeend "foei" is dat niet.

Hoe dan ook, voor Marky Mark werd het alsnog een Goede Vrijdag en vanmorgen gaf hij hierover een verklaring die je hieronder kunt checken. Of de formatie er makkelijker op gaat worden weten we niet, maar we zijn erg benieuwd wat Rutte moet doen voordat 'ie wél wordt weggestemd. Iemand ideeën?

De motie van afkeuring

So much wow

Topreactie (+)

https://www.youtube.com/watch?v=KVJI3HHsWyg Zo werkt het in NL en de E.U. ook. Daarom kom je dus nooit van zo'n misbaksel als Rutte en zijn bende af.

Reacties ()

Skoften app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail