Lola Bunny te sexy voor Space Jam 2, golfdame Paige Spiranac boos Nieuws
Auteur
18/03/2021 20:00

Lola Bunny te sexy voor Space Jam 2, golfdame Paige Spiranac boos


Ah, daar is 'ie weer, het bijna dagelijkse cancelmomentje waarvan je de neiging krijgt je ballen in de blender te duwen. We moeten het namelijk wéér eens over Space Jam 2 hebben, want nadat ze eerst Pepe Le Pew onder de bus hebben gegooid is het nu de beurt aan Lola Bunny. Jup, het konijnige vriendinnetje van Bugs Bunny.

Die was vrouwelijk en (voor zover dat kon in een tekenfilm) enigszins verleidelijk, maar dát kan in 2021 natuurlijk niet meer. Ze was volgens regisseur Malcolm D. Lee niet meer politiek correct. Hop, topje vervangen door een lange basketbaljersey, alle rondingen eraf en hoppetee, wat zijn we toch lekker woke bezig.

Dit overigens tot woede van golfmevrouw Paige Spiranac.

Indien je als sterk wil gezien worden, moet je blijkbaar mannelijk zijn. Je mag dus niet je lichaam en rondingen laten zien. Ik haat dat echt. Ik ben absoluut niet blij met wat ze nu eigenlijk zeggen met deze nieuwe Lola Bunny. Alle vrouwen kunnen op hun eigen manier sterk, sexy en krachtig zijn.

Vinden wij ook, en omdat wij juist gek zijn op rondingen voorzien we jullie van wat foto's van deze mevrouw Spiranac. Of mag dat ook al niet meer?

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties