Zin in een feestje? Word gelovig en ga naar een Loft Worship-feestje in Nijkerk! Random
Auteur
19/02/2021 13:31

Zin in een feestje? Word gelovig en ga naar een Loft Worship-feestje in Nijkerk!


Best gek. We mogen niet meer met 2 mensen bij iemand op bezoek, na 21:00 's avonds moeten we binnen blijven, de horeca is al maanden dicht en ergens binnen sporten zit er ook al een tijdje niet meer in. Tenzij je Wopke Hoekstra heet natuurlijk.

Toch is er blijkbaar een manier om gezellig met een aantal vrinden van een concertje te genieten. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is in God geloven en respect voor het coronavirus hebben.

Loft Worship kiest ervoor samenkomsten door te laten gaan binnen de mogelijkheden van de geldende wet- en regelgeving.We zien het belang en de kracht van samen aanbidden; het is niet alleen een manier om onze God te eren, maar ook een krachtig wapen in Gods koninkrijk. (Bron)

Ziet er gezellig uit hoor! 🎶🔊🎵🎉

Huh, waar zijn de video's gebleven?

Waarschijnlijk zien ze de bui al hangen en hebben ze helemaal geen zin in discussies, want ineens zijn alle video's van hun Facebook, Youtube en Instagram-accounts verwijderd. Snappen we ook wel, maar we hadden ook nog even graag van dat fijne gevoel willen proeven.

Tot morgenavond?

"Dit is een aanbiddingsavond waarin we God aanbidden met alles wat in ons is! Aan Hem is de glorie en die willen we op aarde zien. We zien dat doormiddel van gezamenlijke tijd van aanbidding God aanwezig is en waar Hij is zien we doorbraak, genezing, redding, troost, vreugde en veel meer. Dit is een diepgaande aanbiddingsavond waar we luisteren naar de Heilige Geest en zoeken naar wat HIJ wil doen!!" 

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties