Natuurlijk: alle binnensporten zijn verboten maar Wopke Hoekstra gaat lekker schaatsen in Thialf Nieuws
Auteur
19/02/2021 11:00

Natuurlijk: alle binnensporten zijn verboten maar Wopke Hoekstra gaat lekker schaatsen in Thialf


Nu is de shitstorm al behoorlijk aan voor het (demissionaire) kabinet. Eerst was er natuurlijk onze Ferdje Gabber Grapperhaus die op zijn eigen bruiloft nogal moeite bleek te hebben met de anderhalve meter. Daarna was er CDA-minister van Defensie Ank Bijleveld die op Kerstavond vrolijk naar de kerk ging, ondanks de uitspraak van diezelfde Grapperhaus dat je dat juist niet moest doen, en deze week bleek de avondklok juridisch dusdanig niet goed dichtgetimmerd dat Willem Engel dat ding van tafel kreeg. Tot zover althans.

Nu hebben we Wopke Hoekstra die half Nederland met hooivorken achter zich aan krijgt. Hij tweette een foto waarop hij samen met Sven Kramer een paar rondjes over het ijs in Thialf schaatste, met de boodschap dat bewegen zo belangrijk is.

Tsjah, niet écht handig natuurlijk in een tijd waarin het kabinet alle binnensporten heeft verboden en alle sportclubs/sportscholen heeft dichtgegooid. Iedereen moet zich thuis maar redden maar nee, Woppie gaat effe lekker een rondje doen in Thialf omdat "bewegen zo belangrijk is". Oei.

Iedereen en zijn moeder boos, Geert Wilders voorop. Het is nu dus wachten op excuses waarna alles weer precies blijft zoals het was. As usual. Of niet, Ferd?

Hoekstra heeft inmiddels gereageerd:

Stom. Mijn bezoek aan Thialf stond al gepland. Avond van tevoren kwam idee van schaatsen langs. Niet goed over nagedacht. Ik had gewoon sportschoenen moeten aanhouden.

Verder zou het om een bedrijfsbezoek gaan en had Hoekstra ook tijdens het schaatsen keurig de anderhalve meter aangehouden.

Greet is ook boos...

...net als deze mensen

Eerder was hij al onderwerp van gesprek bij Lubach

/ / Ook de moeite waard

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties