Oh ohhh: nog meer foto's uitgelekt van Grapperhaus die de coronaregels lijkt te overtreden Nieuws
Auteur
02/09/2020 08:02

Oh ohhh: nog meer foto's uitgelekt van Grapperhaus die de coronaregels lijkt te overtreden


Niet heel lang geleden werd onze Ferd al behoorlijk in verlegenheid gebracht doordat hij op zijn eigen bruiloft toch ineens een stuk meer moeite had om zich aan de coronaregels te houden. Diep door het stof natuurlijk, want het was een klein smetje op verder volledig coronaproof verlopen dag.

Maar uit deze nieuwe beelden blijkt dat niet alleen tijdens 'het fotomoment' het protocol werd geschonden, want ook bij receptie werd de 1.5 meter-regel niet in acht genomen en er werd vrolijk handjes geschud.

Motie van wantrouwen in 3, 2, 1....

Tijd voor een nieuwe mea culpa?

Ook is er enige ophef rondom staatssecretaris Knops en Camiel Eurlings omdat zij geen afstand zouden houden, maar dat lijkt ons een beetje spijkers op laag water zoeken... Maar oordeel zelf!

Staatssecretaris Raymond Knops en Camiel Eurlings CDA houden zich niet aan de 1,5 meter @ Delfins Beach Resort Bonaire 31-08-2020 - 21:32 uur

Staatssecretaris Raymond Knops en Camiel Eurlings CDA houden zich niet aan de 1,5 meter @ Delfins Beach Resort Bonaire 31-08-2020 - 21:32 uur UPDATE: LIVE verslag uit bonaire: 19:45 uur NL tijd (Woorden van de filmer) *Ze kwamen net boos naar ons toe *We hebben shownieuws ook ingelicht *Die hadden ze om een reactie gevraagd *En ja hoe durfde we te filmen *Ik zeg nou weet niet welke generatie jij van bent *Maar jullie eigen partijtjes maken die regels *En jullie gaan er zo mee om *En toen zeiden ze: ja we hebben een corona test gedaan voordat we het vliegtuig ingingen *Ik zei dat heeft niks met social distancing te maken =============== Het wordt steeds grimmiger en de delegatie van de staatsecretaris, zijn 'assistenten' zijn de filmers aan het imponeren en houden hen continu in de gaten. ================ Bron ingezonden: De filmer is bekend bij de redactie en wenst anoniem te blijven. Aankondiging bezoek rijksoverheid: https://www.rijksdienstcn.com/actueel/nieuws/2020/augustus/26/staatssecretaris-raymond-knops-bezoekt-bonaire-en-curacao ================ ================

Geplaatst door MELDPUNT op Dinsdag 1 september 2020

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair