Zijn we er klaar voor? Historische sneeuwlaag verwacht en code ROOD voor héél Nederland! Nieuws
Auteur
06/02/2021 14:01

Zijn we er klaar voor? Historische sneeuwlaag verwacht en code ROOD voor héél Nederland!


Mooi! Krijgen we eindelijk weer een beetje ouderwets fatsoenlijk winterweer en heel Holland gaat meteen op sneeuwjacht. Vroegàh wisten we niet beter, maar nu zijn in één dag alle schaatsen en snowboots uitverkocht, krijgen basisscholen misschien wel 'ijsvrij' in de eerste week dat ze ein-de-lijk weer open mogen en wordt de eerste Elfstedentocht in bijna 25 jaar afgeblazen vanwege het coronavirus. Doh.

Zet de radiator dus nog ff een klein beetje open, sluit de buitenkraan af en sla vandaag massaal voedsel (en pleepapier) voor een week in, want de komende dagen zijn we compleet ingesneeuwd!

Code rood

Incomingggg

Hoeveel cm krijg jij?

Sneeuwballengevecht anno 2021

Als je had verheugd op een massaal sneeuwballengevecht met de buurt dan moeten we je teleurstellen. Ook dit wordt ons afgepakt door 'de corona'. Mag niet van de Rijksoverheid, die hebben al wat regels opgesteld namelijk:

Ook bij het genieten van een pak sneeuw of een mooie laag ijs, blijft de oproep om zo min mogelijk mensen te ontmoeten en uw reisbewegingen te beperken.

Check hier alle regeltjes.

Gister in New York

Mag dus niet!!1

Thuiswerken

Een voordeel; ook de mensen die ondanks de lockdown toch gewoon eigenwijs elke dag in de auto stappen om naar hun werk te gaan, zullen aankomende week waarschijnlijk ook gewoon verplicht thuiswerken.

In 1979, toen was het pas écht koud!

Maar toch... eerst zien dan geloven! 😂

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair