Lijstje! Dit zijn de 10 meest bekeken posts van 2020 op Skoften Fun
Auteur
28/12/2020 20:02

Lijstje! Dit zijn de 10 meest bekeken posts van 2020 op Skoften


Nou nou nou, het was ons een jaartje wel weer. Dat is het eindelijk ieder jaar, maar nu ECHT! Ook deze keer zaten de echte klappers (soms letterlijk) voornamelijk weer in de 2e helft van het jaar. Wij noemen een Fred van Leer, de enorme explosie in de haven van Beiroet en laten we vooral niet de eerlijke foto's van Miljuschka vergeten.

De iets te voor de hand liggende galleries van vrouwen zonder brassières hebben we er voor het gemak uit gelaten (slechts 2 stuks, chapeau), want dat jullie dit soort content graag kijken hoeven we denk ik niemand uit te leggen.

Hoogste tijd voor een mooi overzicht van de 10 meest bekeken posts van 2020!

1. Ai. Privévideo Fred van Leer gaat rond op social media

30 oktober: Sinds gisteren gaat er een behoorlijk expliciete video (370.138 keer bekeken) op WhatsApp rond met tv-presentator Fred van Leer in de hoofdrol. Het zoveelste voorbeeld waarbij een slaapkamervideo van een BN'er niet in de privésfeer blijft en lekker het internet op wordt geslingerd.

2. Nieuwe slow motion-beelden van de krachtige shockwave in Beiroet

8 augustus: Zojuist is bekend geworden dat de vrouw van de Nederlandse ambassadeur in Libanon is overleden aan de gevolgen van de explosie. Deze nieuwe beelden (293.389 keer bekeken) laten zien hoe ontzettend groot de kracht van de explosie is geweest 😱

3. Stoertje met iets teveel drank op daagt Hawaïaanse local uit

20 juli: Sta je dan (253.229 keer bekeken); na al die jaren van keihard trainen en gezond eten heb je eindelijk het lichaam om indruk te maken op je tegenstander. Er nog een beetje drank in gegoten voor wat extra moed dus laat die local maar komen, hij lust ze rauw! Grrrrr 😠

4. Even met een crossmotor door de protesten van Chicago rijden

4 juni: Het is vanaf hier natuurlijk lastig om een beeld te krijgen van hoe steden in Amerika er momenteel uitzien, maar gelukkig hebben we deze crosser gevonden (225.328 keer bekeken). Hij leidt ons rond door Chicago, van buitenwijk tot protesthaard. Vind je de buitenwijken niet boeiend, skip dan even naar 3:40 ongeveer. Vanaf daar wordt alles een stuk grimmiger...

5. Photoshopeindbaas James Fridman weet een hoop mensen heerlijk te trollen

17 juni: Meestertroller James Fridman laat weer eens van zich horen en hij 'helpt' met zijn photoshopskills weer een hoop mensen (212.348 keer bekeken) in nood. Wat een held is het ook.

6. Jetskiërs duiken weg voor de krachtige shockwave in Beiroet

16 augustus: Hij was met zijn vriendin aan het jetskiën toen plotseling de veel besproken explosie in Beiroet plaatsvond (206.628 keer bekeken). Als hij de schokgolf ziet aankomen aarzelt hij geen moment en zegt hij tegen zijn vriendin dat ze onmiddellijk in het water moet springen 😱

7. Even wraak nemen op de buren die niet kunnen parkeren

11 juli: Als je skele buren het nodig vinden om je oprit blokkeren (182.996 keer bekeken) is het wel heel erg lekker om ze alsnog een fijne ochtend te wensen.

8. Miljuschka deelt weer eens een heerlijke #eerlijkefoto

14 juli: Dat wij hier groot fan van Miljuschka zijn mag geen geheim zijn. Deze prachtige dame is groot voorstander van body positivity en eerlijke, niet gepolijste foto's (153.578 keer bekeken). Wat maakt een randje vet meer of minder nou uit? Wees trots op je lichaam!

9. 18-jarige automobilist neemt wraak en geeft wielrenners een remtest

17 juni: Na een eerdere woordenwisseling tussen de wielrenners en de bestuurder, die al maar liefst 3 maanden zijn rijbewijs heeft, besloot de 18-jarige bink ze op een klein remtest te trakteren. Het resultaat was een ontwrichte schouder voor de vrouw, een gebroken helm bij haar man en hij kon dankzij deze dashcambeelden (132.089 keer bekeken) zijn rijbewijs inleveren.

10. Deze Chinezen weten wel hoe ze hun rc straaljagers moeten verkopen

18 augustus: Een goede verkoper kan praten als brugman, maar deze demonstratie (125.985 keer bekeken) werkt 10x beter. Geen idee wat hij moet kosten, maar ik wil er 5 en wel nu!

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties