Ai. Privévideo Fred van Leer gaat rond op social media Nieuws
Auteur
30/10/2020 11:01

Ai. Privévideo Fred van Leer gaat rond op social media


Sinds gisteren gaat er een behoorlijk expliciete video op WhatsApp rond met tv-presentator Fred van Leer in de hoofdrol. Het zoveelste voorbeeld waarbij een slaapkamervideo van een BN'er niet in de privésfeer blijft en lekker het internet op wordt geslingerd.

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat BN'ers in verlegenheid worden gebracht. Gisteren werd bekend dat twee mannen slechts een voorwaardelijke straf kregen voor het verspreiden van de befaamde Patricia Paay-video uit 2017. Paay was duidelijk not amused.

Wat mensen in hun vrije tijd doen moeten ze vooral lekker zelf weten, maar je verkleint de kans op uitlekken van dit soort materiaal met 100% als je het niet filmt. Maar goed, misschien was 'ie er niet helemaal bij met zijn hoofd want sommige mensen die de video hebben gezien maken zich ook behoorlijk zorgen: 'hij is duidelijk niet nuchter' en 'hij lijkt wel gedrogeerd'.

Strafbaar

Hoe dan ook; stuur hem vooral niet op en denk ff na voordat je zoiets klakkeloos doorstuurt. Dat is namelijk strafbaar. Ook het linken naar auteursrechtelijk materiaal kan een duur grapje zijn. Zo moest Geenstijl onlangs bijna €30.000,- aftikken voor het linken naar (en dus verspreiden van) de Playboy-foto's van Britt Dekker.

/ / Nog meer interessants

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties