Deze duistere keet in Monster is van binnen net zo zwart als jouw ziel Lifestyle
Auteur
15/12/2020 19:00

Deze duistere keet in Monster is van binnen net zo zwart als jouw ziel


Hatseflats, nu we allemaal binnen moeten zitten is het des te leuker om bij andere mensen binnen te kijken. Doen we zoals elke week met een rondje #Funda, en dit keer hebben we een huisje voor de duistere zielen onder ons. Of gewoon mensen die houden van een zwart interieur.

Je moet er wel voor naar Monster willen verhuizen, maar eerlijk is eerlijk: da's best een toffe plaatsnaam. Rawr. Het huis is gloednieuw, sterker nog, het is gebouwd in 2020. Wat je dan wel weer af doet vragen wat er met de vorige eigenaren is gebeurd, wellicht toch een duister verleden?

Eerst maar eens even de buitenkant checken.

Nog niet echt een huis waarin je je zwarte ziel aan Satan verkoopt en maagden aan Beëlzebub offert zou je zeggen, maar dat komt nog. Eerst maar eens wat specs:

✅ Bouwjaar: 2020
✅ Woonoppervlak: 296 m², perceelgrootte935 m²
✅ Aantal kamers: 6 (waarvan 5 slaapkamers)
✅ Aantal badkamers: 3 (waarvan één NIET zwart) plus 1 apart toilet
✅ Volledig geïsoleerd, voorzien van warmteterugwininstallatie en warmtepomp
✅ Zwart
✅ Voorzien van zwembad in de tuin

Verder heeft het bedrijf achter de warmtepomp bij de bouw aangegeven 10 jaar lang gratis de restwarmte te leveren. Oftewel, de eerste 9 jaar heb je extreem lage of zelfs geen energiekosten. Keurig! Zwembadje valt ons overigens wel wat tegen, maar hey, die verbouw je zelf maar. Het huis kost tenslotte slechts € 1.650.000,-...

Verder is het huis nogal zwart. Sterker nog, Jan des Bouvrie zou zich in zijn graf omdraaien. Tijd voor een rondleiding!

De zwarte woonkamer

De zwarte chillplek

De zwarte keuken

De zwarte slaapkamer

Een van de zwarte badkamers

WAT IS DEZE?!

Achtertuin met zwembad

Hebb0n? Klik hier!

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties