Miep miep: fietser jakkert met 87 km/u over Belgische wegen maar krijgt geen boete Nieuws
Auteur
10/11/2020 12:15

Miep miep: fietser jakkert met 87 km/u over Belgische wegen maar krijgt geen boete


Dat zie je ook niet elke dag... Rijd je een beetje over de Belgische wegen nabij Roeselare, zie je ineens een fietser een #vrachtwagen op volle snelheid inhalen. Politie pissig, want 87, alléz, da's zo'n beetje twee keer de maximale snelheid voor een e-bike dus hop, opsporen die man!

Ging overigens vrij makkelijk want de man, Bruno Naessens (53) uit Anzegem, meldde zichzelf nadat hij de beelden op social media voorbij zag komen.

"De elektrische fiets waarmee ik rij, is een Gulas-bike, een hebbeding van Duitse makelij waarvan de meest recente modellen vlotjes richting en zelfs over 25.000 euro aankoopprijs gaan. Al sinds 2012 ben ik er regelmatig mee op pad, jaarlijks fiets ik zo’n 9000 kilometer. In de regio waar ik woon, kent de politie mij. In het begin werd ik wel eens aan de kant gezet voor een controle maar intussen weten ze al lang dat ik geen regels overtreed." (Bron)

Dat is inmiddels ook toegegeven door de lokale politie, waardoor Bruno weer vrolijk door mag fietsen. Zijn speeltje haalt een top van zo'n 90 kilometer per uur, dus wellicht zie je hem nog eens voorbij zoeven.

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties