Hartverscheurend: 9-jarig meisje wettelijk verplicht naar haar moeder en mishandelende vriend te gaan Nieuws
Auteur
03/09/2020 10:45

Hartverscheurend: 9-jarig meisje wettelijk verplicht naar haar moeder en mishandelende vriend te gaan


Heftig verhaal. Dit is Sophie Long, een meisje van 9 uit Texas. Haar ouders zijn gescheiden en mama heeft een vriend getroffen die het meisje meerdere malen (seksueel en lichamelijk) mishandeld heeft, terwijl haar moeder dit zou hebben aangemoedigd. Toch moet Sophie, gezien het gedeelde ouderschap, elke keer weer naar moeder. Haar vader en stiefmoeder trokken dit niet meer en besloten een video online te zetten van het moment dat ze door moeder wordt opgehaald.

In de 20 minuten durende video zie je het meisje huilen en smeken om alsjeblieft niet te hoeven gaan en alhoewel wij hier wel wat gewend zijn zijn dit echt geen fijne beelden om naar te kijken. Haar stiefmoeder heeft inmiddels ook een GoFundMe opgezet om het juridische gevecht aan te kunnen gaan, de hashtag standwithsophie is al dagen trending en ook circuleert er een petitie die naar het Witte Huis gestuurd zal worden.

Volgens de lokale politie zou het meisje inmiddels op "een veilige locatie" zijn. Meer info over dit verhaal vind je hier.

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties