BIOS uitlezen...
Stoppen slaan door bij wildplasser: belaagt en vernielt auto van toeterende bestuurder Verkeer
Auteur
26/08/2020 11:15

Stoppen slaan door bij wildplasser: belaagt en vernielt auto van toeterende bestuurder


In de categorie "Mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk, kort lontje en woede- en blaasproblemen", schakelen we even over naar Rotterdam.

Op dinsdag 25 augustus omstreeks 17.15 uur vertrek ik van het parkeerterrein Kortebrantstraat te Rotterdam. Bij het uitrijden zie ik een kerel tegen een huis aan pissen en toeter 1x.

Direct gaat die kerel helemaal uit zijn plaat, bedreigd me en vernield mijn auto. Even leek het erop dat het bij deze aanval zou blijven maar helaas rijden zijn vrienden me klem op de Admiraal de Ruyterweg, ter hoogte van Kapsalon Taurus. Daar sloop die psychopaat mijn auto nog meer de vernieling in en krijg ik klappen omdat het raam open stond.

Ik ben op zoek naar getuigen, winkeliers die eventueel opnames hebben, voorbijgangers die het incident gezien hebben, jullie kunnen mij enorm helpen. Alsjeblieft stuur een PM en ik beloof dat alle reacties 100% discreet behandeld worden.

Zelfs een onschuldig toetertje is voor dit soort idioten al genoeg om de boel kort en klein te meppen. Het houdt niet op, niet vanzelf...

(via)

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties