De slag om Urk: boze Marokkanen plannen wraakacties op racistische Urkers

Mocht je op of in de buurt van Urk wonen dan zul je ongetwijfeld hebben gemerkt dat het gister redelijk onrustig is verlopen. De aanleiding zou zijn geweest dat een 18-jarige (Marokkaanse) jongen "vervelend" tegen iemands vriendin zou hebben gedaan, waarna een grote groep Urkers verhaal kwam halen. Op social media worden as we speak acties gepland om wraak te nemen.

De politie heeft dinsdagavond een 18-jarige en 21-jarige man uit Urk aangehouden voor betrokkenheid bij een mishandeling op maandag in een Urker woning. Dinsdagavond is het opnieuw onrustig geweest op Urk.
Noem ons maar complotdenkers, maar het zou natuurlijk gewoon een publiciteitsstunt van SBS6 kunnen zijn die volgende week een nieuwe realityserie over het schattige dorpje lanceert. Dat kán geen toeval zijn!
reacties facebook
Toon reacties ()
7
Deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Als je verder gaat accepteer je de voorwaarden. Voor meer info klik hier.