BIOS uitlezen...
Verwarde Duits sprekende man springt van dak eetcafé in Hengelose binnenstad Nieuws
Auteur
13/08/2020 11:00

Verwarde Duits sprekende man springt van dak eetcafé in Hengelose binnenstad


Een verwarde man is gistermiddag op het dak van een eetcafé in Hengelo (O) geklommen. Volgens ooggetuigen is deze Duits sprekende man via het fietsenrek op het dak geklommen en vervolgens van dakkapel naar dakkapel geklauterd. Ondanks verwoede pogingen van de brandweer hebben zij hem niet 'naar beneden kunnen praten'.

Na 3,5 uur is uiteindelijk besloten een arrestatieteam in te zetten om hem veilig naar beneden te krijgen. Via een brandweerladder is een agent omhoog gegaan terwijl het AT hem via de andere kant benaderde. Toen de man dit in de gaten kreeg sloeg de paniek toe en sprong hij van 15 meter naar beneden.

Voordat het arrestatieteam ingreep zijn alle omstanders weggestuurd waardoor ze het voorval niet hebben zien gebeuren. De man is door een ambulance meteen naar het ziekenhuis afgevoerd, maar over zijn toestand is nog niets bekend.

👉 Het zijn, zoals je zult begrijpen, geen fijne beelden en daarom is de video alleen in ons VIP-kanaal - dat alleen voor geregistreerde leden toegankelijk is - te bekijken.

📲 Ingestuurd via WhatsApp: 06 - 28 28 69 21 - Voeg ons ook toe en dump je video's!

Veel besproken

Veel besproken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties