BIOS uitlezen...
Politie Zutphen opgetrommeld vanwege bommetjes in zwembad van Almen Random
Auteur
10/08/2020 10:55

Politie Zutphen opgetrommeld vanwege bommetjes in zwembad van Almen


Even lekker in het zwembad van Almen afkoelen bleek gisteren toch niet zo goed idee te zijn geweest. Nadat de politie werd ingeschakeld om twee badgasten aan te houden die "bommetjes" aan het maken waren - want dat is natürlich VERBOTEN - kwam de familie van de schoonspringers verhaal halen en dat liep uit op chaos, pepperspray en nog meer chaos.

Eén van de zussen gooide een aantal video's op Feesboek 👇

POLITIE ZUTPHEN,

Mijn jongste broer is vandaag met zijn vrienden wezen zwemmen in zwembad Almen.Ze deden bommetjes in het zwembad wat achteraf verboden bleek waarop de politie werd gebeld.

Vervolgens hebben ze mijn broertje en een vriend hardhandig! aangehouden en zwaar mishandeld. Mijn broertje heeft een nierziekte en ze hebben hem hardhandig in zijn nieren gedrukt met hun knieën, en met 35 graden op het hete asvalt gehouden. Zijn vriend is er ook ernstig aan toe.

Mijn moeder hoort dit vervolgens en is naar het politiebureau gegaan om verhaal te halen en te kijken hoe het met haar zoon gesteld is, samen met mijn tante en mijn oudste broer plus wat vrienden die over de toeren waren van het voorval. De ouders en een opa en oma van de 2 toegetakelde jongens werden niet gehoord en in hun gezicht uitgelachen.

[...] Er werden wapenstokken getrokken en verzocht om weg te gaan. Maar mijn moeder had nog steeds geen antwoord op haar vraag, en de opa en oma van die andere jongen ook niet.De opa en oma vroegen een verklaring voor dit incident. Waarop de oma werd toegetakeld met een wapenstok, de vrouw gilde door merg en been.

Toen zei mijn oudste broer moet dit?!! Om oude mensen zo toe te takelen? De agent begint wat stoer te praten en mijn moeder wil mijn broer meenemen en terwijl ze WEGLOOPT word er vol met pepperspray gespoten op mijn moeder! Waarop mijn broer de agent nog wilde slaan, maar tefegeefs. Mijn moeder werd hardhandig naar de grond gewerkt door 4 of 5 agenten, hierop reageerde de groep geschrokken en en rende van het terrein. Ook probeerde ze willekeurige mensen te slaan die al wegliepen.

Nou petje af Politie zutphen! Hier is nog niet het laatste over gezegd!!!Hardhandig onnodig politie geweld!! (via)

Er zitten altijd twee kanten aan een verhaal, dus hier is blijkbaar het laatste nog niet echt over gezegd.

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair