Voor 1,5 miljoen koop je een appartement in deze superluxe 15 verdiepingen tellende bunker Gekkies
Auteur
19/07/2020 15:00

Voor 1,5 miljoen koop je een appartement in deze superluxe 15 verdiepingen tellende bunker


Ontwikkelaar Larry Hall kocht deze simpele bunker vlakbij Kansaas City in 2008, waarna hij er 20 miljoen in pompte. Waar dat geld in ging zitten? Wat dacht je van 15 verdiepingen, een bioscoop, zwembad, bar, klimmuur, meerdere winkels, een bibliotheek en een hele lading appartementen? Alle gemeenschappelijke ruimten bevinden zich op de bovenste verdiepingen, daaronder vind je alle individuele leefruimten.

Je vindt er zelfs 'aquaponics' waar je groenten en vis kunt kweken. In plaats van ruiten vind je grote digitale schermen in de muren, waarop beelden van de buitenwereld worden getoond, en het mooiste is: je kunt een appartementje kopen!

Voor slechts anderhalf miljoen dollar koop je de 'Half-floor Condo Suite' waar je met 3 tot 5 personen de nucleaire winter wel kunt overleven. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Jawel, je zult het zonder toiletpapier moeten doen aangezien de opslag voor pleepapier een complete verdieping zou kosten. Gelukkig zijn er wel bidets geïnstalleerd zodat je niet met een vieze poepert hoeft rond te lopen.

Tijd om even binnen te kijken!

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair