BIOS uitlezen...
Ziek: politie ontdekt volledig ingerichte martelkamers in loods in Wouwse Plantage Nieuws
Auteur
07/07/2020 13:45

Ziek: politie ontdekt volledig ingerichte martelkamers in loods in Wouwse Plantage


Het lijkt wel een scène uit de film Saw maar het zijn toch echt foto's uit Nederland. In Wouwse Plantage vond de politie in een loods namelijk 7 zeecontainers, waarvan eentje ingericht als martelkamer. Compleet met oldschool tandartsstoel, boeien en voldoende martelwerktuig om de meest doorgewinterde crimineel te laten praten.

Begin april begon het onderzoek na de verdenking van een 40-jarige Hagenees bij drugshandel en het voorbereiden van een liquidatie. Ze kregen zelfs inzage in chatberichten die werden verstuurd met een cryptotelefoon, via de app EncroChat en hierdoor kwam de hele zaak in een stroomversnelling.

In die berichten werden foto’s verstuurd van een loods en een zeecontainer waarin een tandartsstoel stond, met riemen aan de armleuningen en de voetensteun. Er werd gesproken over ontvoeren en martelen, “als ik hem op de stoel heb gaat er meer komen”, “maar die hond is spoorloos”. De loods werd aangeduid als “ebi” (dat is de Extra Beveiligde Inrichting in Vught) en “behandelkamer”, en zou de week erna klaar zijn.

Op 22 juni zijn op 13 plaatsen invallen gedaan en werden meerdere verdachten gearresteerd. De beelden zijn ronduit bizar. Meer informatie vind je hier.

De foto's

Ook interessant

Ook interessant

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties