Delen is lief

Email

Ouderwets bargevecht breekt uit omdat mensen geen afstand houden

De Amerikaanse viroloog Fauci waarschuwt voor 100.000 nieuwe besmettingen per dag, omdat ze het virus volgens hem niet onder controle krijgen; verschillende staten hebben hun economieën weer open gegooid terwijl het virus nog niet op z'n retour is.

Ook in Little Rock (Arkansas) is het weer ouderwets gezellig in allerlei barretjes, maar niet iedereen heeft de behoefte om zich aan de gestelde regels te houden. Persoon A hield zich blijkbaar niet aan de anderhalve meter (of 6 feet) afstand en dat is in bepaalde gevallen (persoon B) vragen om gezeur.

Het resultaat: sketterende vrouwen, vliegend glas en het 'eerste' post-corona bargevecht omdat het kan. Fijn hè dat alles weer open is 🍻

Windows 3.11 updaten...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Veel besproken

Topreactie (+)

Dus een "groep machtige mannen" heeft "achter gesloten deuren" beslist dat ze een fake pandemie ensceneren? Dat landen miljarden aan verlies moeten maken, bedrijven failliet moeten gaan, zelfstandigen hun zaak moeten sluiten en vooral: fake lijken leggen in mortuaria. Vragen aan tienduizenden familieleden om te acteren dat ze iemand verloren zijn. Vragen aan acteurs om te doen alsof ze op ER liggen en aan AL het zorgpersoneel in de hele wereld, van de kuisploeg tot de chirurg, vragen om mee te acteren in het complot, de leugen actief houden en verzonnen cijfers te verspreiden. Super haalbaar allemaal.

Reacties ()

Heb je onze app al?

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail