Delen is lief

Email

ME voert charges uit na afloop van rustige demonstratie op 't Malieveld

Wat als een keurige demonstratie tegen het coronabeleid begon - uiteraard zonder 1.5 meter afstand en mondkapjes - is, zoals een demonstratie van 2020 betaamt, weer keurig uit de hand gelopen.

Dat het er inderdaad rustig aan toeging is terug te zien op de livestream van Outsiders, maar als de demonstranten na afloop allemaal naar één richting worden gedreven en opgewacht door de politie, loopt het redelijk snel uit de hand.

Volgens de betogers was het de schuld van de politie die met onnodig geweld voor onrust heeft gezorgd, maar er zitten natuurlijk ook altijd een paar doorgesnoven Sjonnies tussen die slecht met autoriteit kunnen omgaan. De waarheid zal ongetwijfeld ergens in het midden liggen...

Zeker even checken

Topreactie (+)

T zijn niet alleen de voetbal supporters, elke halve Jan lul denkt tegenwoordig dat als er een linie ME staat er nog uitgebreid discussie kan worden gevoerd over het wel of niet weg gaan. Want we zijn vreedzaam en dan mag alles maar zomaar. En dan verbouwereerd zijn als ze tikken krijgen....want we deden niks ..nee klopt als je niet luisterd als je gevorderd word om weg te gaan dan doen je indd niks. Tis geen open forum om slap te discuseren. Weg is weg en dat kan vrijwillig of je kan een paar motiverende klappen krijgen.  De nodige voetbal mongool en de nodige slap ouwehoer meneer en mevrouw hebben voor de motiverende tik gekozen.

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail