14-jarige bedreigt buurtbewoner met machete in Rotterdam, agent lichtgewond bij aanhouding Nieuws
Auteur
09/06/2020 10:00

14-jarige bedreigt buurtbewoner met machete in Rotterdam, agent lichtgewond bij aanhouding


Nadat een buurtbewoner aan de Ogierssingel in Rotterdam-Zuid had geklaagd over de overlast van een groep jongeren gebeurde er eigenlijk niets. Pubers gonna puber. Hierop vroeg de man de heren om te vertrekken maar zoals tegenwoordig bijna normaal is ging dat niet zo makkelijk: een 14-jarige trok namelijk heel stoer een machete en bedreigde de Rotterdammer. Gezellig. De koter voelde zich echter niet zo stoer meer toen hij doorkreeg dat hij werd gefilmd en droop met de staart (en het mes) tussen de benen af.

De wijkagent herkende de ventjes in de video (verrassend) en hield twee jongens van 13 en 15 (wut) aan, die zich tegen de aanhouding verzetten, waarbij de agent lichtgewond raakte. De 14-jarige werd later thuis aangehouden en waarschijnlijk is de machete ergens in het water gepleurd. Meer info vind je hier.

Je zou zeggen dat je op die leeftijd nog hoort te knikkeren, maar blijkbaar is het nu doodnormaal om met machetes mensen te bedreigen. Het kan verkeren.

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties