Sylvana IJsselmuiden door FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland Random
Auteur
27/05/2020 19:35

Sylvana IJsselmuiden door FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland


Het spande er even om, maar Massies moeder heeft het uiteindelijk tóch af moeten leggen tegen Sylvana IJsselmuiden. Zij is door FHM verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland! Ze werd bekend door één of andere website waar we de naam van vergeten zijn, maar ontwikkelde zich tot een opvallende internethit.

“Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar. Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel antwoord op gevonden. De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt.”

Wij zijn het hier uiteraard mee eens, maar denken ook dat ze twee belangrijke punten is vergeten. Enfin, het is haar gegund! 😘

De volledige Top-10

1. Sylvana IJsselmuiden
2. Romee Strijd
3. Yolanthe Cabau
4. Romy Monteiro
5. Katja Schuurman
6. Doutzen Kroes
7. Abbey Hoes
8. Jessie Jazz Vuijk
9. Zoey Ivory
10. Yasmin Karssing

Poll

Poll

Nog meer interessants

Nog meer interessants

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties